Pizzeria & Cucina Pietra – Nova lokacija

Pizzeria & Cucina Pietra - Nova lokacija

Pietra pizzeria i cocktail bar poznata po svojoj izuzetnoj napolitanskoj pici i vrhunskoj usluzi, proširila je svoje poslovanje na Novi Beograd. Novi lokal sa novim imenom PIETRA Pizzeria & Cucina se nalazi u kompleksu West 65 i obećava da će doneti novi nivo gastronomskog užitka uz pažljivo osmišljene detalje i proširenu ponudu.

Novi lokal Pietre u West 65 razlikuje se od originalne lokacije na Vračaru po svom dizajnu. Enterijer odiše nežnim pastelnim bojama i udobnim detaljima, dok prostrani izlog pruža predivan pogled na okruženje. Prostor ispred lokala pretvoren je u udobnu baštu, idealnu za toplije dane.

Ponuda pizza u novoj Pietri je bogata i raznovrsna. Osim već poznatih pizza kao što su Margherita, Marinara, Capriciosa i Quattro Formaggi, uvode se i nove opcije poput pizza sa šparglom, brokolijem, dimljenom provolom i biberom. Ove nove kreacije osmišljene su za one koji istražuju nove i zanimljive ukuse, dok je klasična ponuda ostala nepromenjena kako bi zadovoljila sve tipove gostiju, od vegetarijanaca do ljubitelja tradicionalnih napolitanskih pizza.

Nova Pietra u West 65 donosi inovativan koncept kuhinje koji odiše kreativnošću i kvalitetom. Na čelu kuhinje su vrhunski šefovi koji donose autentične italijanske recepte sa modernim zaokretom. Jelovnik je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio raznovrsne ukuse, koristeći najkvalitetnije sastojke, prvenstveno italijanskog porekla. Kuhinja Pietre koristi sezonske namirnice i sveže pripremljene obroke, nudeći raznovrsna predjela, salate, paste i glavna jela koja kombinuju tradicionalne italijanske tehnike sa savremenim kulinarskim pristupima.

Poseban deo nove ponude Pietre čini koktel program, za koji je zadužen Nikola Nikoletić, internacionalni bar menadžer. Nikola je kreirao jedinstvenu koktel kartu koja uključuje koktele na točenje, što je premijera u Beogradu. Kokteli poput Ladovine, Nitro Espresso Martinija i Amerikano Dasa probudiće vašu maštu i doneti novi nivo uživanja.

Uvođenje koktela na točenje donosi mnoge prednosti. Ovaj sistem omogućava konzistentnost u kvalitetu, bržu uslugu i više vremena za posvećivanje gostima. Kokteli se pripremaju u malim serijama, koristeći vrhunske sastojke i infuzije pripremljene u profesionalnoj kuhinji. Ovo inovativno rešenje doprinosi jedinstvenom doživljaju koji gosti mogu iskusiti samo u Pietri.

Pozivamo vas da posetite novu Pietru Pizzeria & Cucina u West 65 i iskusite jedinstvenu kombinaciju tradicije i inovacije. Uživajte u našim vrhunskim pizzama, ukusnim jelima i kreativnim koktelima. Bez obzira da li ste ljubitelj klasičnih ukusa ili želite da istražite nove, Pietra ima nešto za svakoga. Dođite i uverite se zašto smo najbolja pizzeria u Srbiji! Pizzeria & Cucina Pietra u West 65 donosi spoj tradicije i inovacije, pružajući vrhunsko gastronomsko iskustvo u modernom i prijatnom ambijentu. Bilo da ste ljubitelj klasičnih pizza ili avanturističkih koktela, nova Pietra ima nešto za svakoga. Sa svojim proširenim menijem i inovativnim pristupom, Pietra nastavlja da postavlja standarde i donosi najbolje iz sveta napolitanske pizze i miksologije.