Eclectic art-deco classy style

ECLECTIC ART-DECO
CLASSY STYLE

PIETRA pizzeria & cocktail bar je jedino mesto u gradu gde možete uživati u ukusu prave napolitanske pizze koju pravimo od sastojaka specijalno uvezenih iz Italije – i gde možete probati inovativne koktele profesionalnih barmena po specijalnim recepturama osmišljenim da upotpune doživljaj PIETRA ambijenta. U ponudi su takođe preko 100 etiketa vina iz svih krajeva sveta, dobra ekipa i prijatne koktel večeri uz gostujuće DJ-eve.

PIETRA tim čine najbolji pizzaiuolo majstori sertifikovani od strane Napuljskog udruženja pizzaiuola, i top barmeni sa sertifikatom BA® akademije. Na ovaj način, ponuda jela i pića garantovano zadovoljava najviše standarde, a u Beogradu se ističe kao premium lokacija, kako po ponudi tako i po usluzi.

PIETRA pizzeria & cocktail bar karakterišu savremen izgled i dizajn, savremeni standardi usluge i raznovrsnost ponude – ali sa određenim dokazanim stilom koji se može opisati kao eclectic art deco stil; nenapadni, ne kič, ne neukusni i glasni, ne previše mladalački i trendy koji podilazi ukusu savremene hipster generacije – već pre ukusu koji odgovara publici sa istančanim umetničkim ukusom, kako za ambijent, tako i za gastronomske specijalitete, inovativna i klasična pića, kao i vrstu provoda.

PIETRA je svojom lokacijom i ambijentom idealno mesto za produženi radni sastanak sa kolegama ili saradnicima, ili kao mesto za opuštanje posle dugog radnog dana.

Dođite da probate jedinu u gradu sertifikovanu napolitansku pizzu, degustirate sjajnu ponudu vina, ili se provedite vikendom uz zabavne koktele i muziku specijalnih gostujućih DJ-eva.