Best of 2022

Best of 2022

Polako se završava ova godina… a šta je to na šta smo ponosni u 2022? Ova godina donela nam je neuobičajeno veliki poslovni uspeh, nov ambijent u vidu baštenova poznanstva, ali i vetar u leđa za nove poduhvate.

Nakon prethodne dve godine, 2022. godina je bila godina velikih ambicija i planova. Ta velika očekivanja su opravdana uspesima i priznanjima, postojećim lojalnim klijentima kao i brojnim novim zadovoljnim gostima.

Krajem proleća Pietra je svrstana u kategoriju „50 najboljih pizzerija u Evropi“ i ovim priznanjem smo samo potvrdili činjenicu da su nas posvećenost i strast doveli do uspeha!

Preko leta Pietra Pizzeria & Cocktail bar je otvorila prelepu baštu na platou koji liči na oazu u vrelim letnjim danima, sakrivenu od gradske gužve i buke, a ipak u epicentru dešavanja – skoro kao zen bašta upotpunjena izvrsnim zalogajima.

Pored Goranove legendarne pobede na „Campionato Mondiale del Pizzaiuolo“ u 2022. godini naš izvrsni pizzaiuolo je osvojio i prvo mesto na „World Stars Pizza“ takmičenju gde se takmičilo 14 odabranih svetskih šampiona u svim stilovima pizza iz svih delova sveta.

Ove godine smo učestvovali i na danima Beogradskih restorana u oktobru, kao i Nedelji italijanske kuhinje u novembru kao jedna od samo tri lokacija koje zaslužuju ovu čast.

Mi nastavljamo dalje sa istim žarom i željom za novim uspesima, sa fokusom na zadovoljstvo naših gostiju kroz unapređenje naše usluge i proširenjem našeg koktel menija istančanim ukusima koje će još jednom opravdati dosadašnje poverenje! Po rečima Miloša Stojkovića, jednog od vlasnika: „Imali smo jasnu viziju i snažnu želju da postanemo prepoznatljivi na beogradskoj ugostiteljskoj sceni“. Pietra je to uspela, i ove godine se pokazala kao pravo malo utočište za prave ljubitelje pizza Napolitane. Ljubazno osoblje i vrsni pizza i koktel majstori se svakog dana trude da to nastave