Zlato za Gorana

Zlato za Gorana

Na prestižnom takmičenju „Campionato Mondiale del Pizzaiuolo“, na kome je učestvovalo preko 1000 pizza majstora iz celog sveta, naš glavni pizzaiuolo sa zavidnim iskustvom u zemlji i inostranstvu Goran Abramović uspeo da odnese ubedljivu pobedu u najtežoj i najkompleksnijoj kategoriji S.T.G. u kojoj se prave tradicionalne pizze Margherita i Marinara.

U izrazito jakoj konkurenciji koju su sačinjavali domaćini iz Napulja, Palerma, Milana i mnogih drugih svetskih gradova, Goran je zvanično postao svetski šampion i pravo u „Pietra“ pizzeriju i koktel bar doneo zlatnu medalju koja će opravdati kvalitet prave napolitanske pizze svim dosadašnjim i budućim gostima.

Nagrada koja je dodeljena od strane „Associazione Pizzaiuoli Napoletani“ garantuje kvalitet i na prvom mestu autentičnost pripreme ovog svetski poznatog specijaliteta, ali i ukazuje na neprestani trud koji ulažemo u unapređenje kvaliteta pizze i usluge u našem restoranu. Takođe, ova nagrada pokazuje da Beograd ima izuzetno kvalitetnu ugostiteljsku scenu koja parira na svetskom tržištu.

„Neverovatno sam ponosan zbog osvojenog zlata i ostvarenog sna, kao i na ceo tim iz picerije Pietra koji mi je pružio ogromnu podršku. Svetsko zlato nije samo nagrada, već i obaveza da istrajemo u kvalitetu i budemo još bolji“ – reči su našeg kolege i svetskog šampiona Gorana Abramovića na koga je ceo kolektiv izuzetno ponosan!