UMETNOST KOKTELA

UMETNOST KOKTELA

Šta vam je važno kod koktela, izgled ili ukus? Ili možda barmen 😉

Koktel večeri su sve popularniji vid zabave, između ostalog zato što nude tri momenta zadovoljstva: barmenov showmanship, vizuelno primamljiv izgled, i na kraju očaravajući ukus.

Možda vam je kod koktela najvažniji process pravljenja, a svakako je majstorski showmanship spravljanja koktela za mnoge najatraktivniji deo koktel večeri koji vas oduševi i pre nego što probate mešavine klasičnih i egzotičnih ukusa. Umeće miksovanja, poznatije pod imenom MIXOLOGY, je prava akrobatska veština i za nju je u PIETRI zadužen Lazar Ružičić, sertifikovani barmen srpske asocijacije barmena BAR.  Lazar već ima veliko iskustvo kao barmen poznatih beogradskih barova, i njegovo umeće s pravom privlači pažnju. Svoje majstorstvo doživljava kao umetnost, i o njemu ima vrlo poetski izraz, poput ljubavi i lepote – ali i beskrajne zabave.

Lazar je takođe odgovoran za izuzetnu selekciju dobro poznatih svetskih koktela poput Negroni ili Daiquiri, ali je za vas spremio i nove recepte i naročito vizuelno atraktivne aranžmane poput koktela 21st Century, ili Midnight Stinger. PIETRA i Lazar se trude da spreme posebni koktel meni iznenađenja za svaku sezonu; za leto sa koktelima laganim poput povetarca, ili zimski meni sa koktelima koji će vas dobro ugrejati. U svakom slučaju, oni uvek izgledaju dobro.

I na kraju – ako ste propustili show, ili niste stigli da se vizuelno divite aranžmanu, posle gutljaja ili dva osetićete zašto je PIETRA premium mesto za uživanje u koktelima – svi kokteli su napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka u svojoj klasi i pružaju savršeni spoj ukusa, kao i nezaboravno veče.